Få 6 nr. af National Geographic + Professionel kikkert + digitalt fugletillæg
Få 6 nr. af National Geographic
+ Professionel kikkert
+ digitalt fugletillæg
Skjul

Få 6 nr. af National Geographic
+ Professionel kikkert
+ digitalt fugletillæg
– Spar 1.150 kr.

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
199,50 kr.
+ 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 249 kr.
Spar 1.150 kr.!
  1. Storslåede fotoreportager af verdenskendte fotografer
  2. Dybdegående indblik i verdenssituationen ledsaget af enestående fotografier
  3. Spændende artikler om alt fra politiske problemstillinger til naturfænomener skrevet af de bedste skribenter fra rundt om i verden

Professionel kikkert

Værdi 850 kr.

Mitilux 8 x 40 kikkert
Med en god kikkert kan du nemt spotte alle motiver som fx fugle på lang afstand.

Kikkerten fra Mitilux er netop kommet i en ny og stærkt forbedret version. Den forstørrer 8x, så du kan opdage dyr og andre motiver på afstande, som dine øjne aldrig ville kunne klare uden hjælp. Med en objektivdiameter på 40 mm er kikkerten også lysstærk, så den kan bruges i tusmørket. Den er gummiarmeret, har indbygget beskyttelse af frontlinserne og kan justeres til brug både med og uden briller. Der er gevind, så du kan montere den på dit kamerastativ for et helt roligt udsyn, og så får du med Mitilux 8X40 en robust følgesvend med fokusknap og et synsfelt på intet mindre end 149 meter på 1000 meters afstand.

Taske, rem og linsebeskyttere medfølger.

Størrelse: 180 mm x 55 mm x 145 mm

Vægt: 727 g

Digitalt fugletillæg

National Geographic inviterer dig med til fuglenes verden  

Lige nu kan du som abonnent få et helt særlige digitalt tillæg om fugle, som giver dig 101-siders spændende og berigende viden. Kom blandt andet med på trækfuglenes gådefulde rejser, udforsk hvorfor vi ikke kan leve uden fugle eller mød dinosaurerne der ikke uddøde.

Som abonnent på National Geographic får du et blad spækket med forskningens seneste opdagelser, spændende reportager og meget mere, bragt til dig af verdenskendte skribenter og fotografer.

Andre tilbud fra National Geographic

Se alle tilbud fra National Geographic

National Geographic

National Geographic er bladet, der brænder for at vise dig vores fantastiske verden. Få et indblik i forskningens seneste opdagelser, og læs spændende reportager om nutidige og historiske verdensbegivenheder.

National Geographics skribenter og fotografer er kendt for at være blandt de bedste i verden. Gennem enestående fotoreportager inviteres læserne med til steder, hvor ingen mennesker har været før. Få indsigt i forskernes banebrydende fremskridt, vær med på første række for at beskytte elefanter og andre dyr fra krybskytterne, tag temperaturen på verdens vulkaner, orkaner og gletsjere, tag med arkæologerne på opdagelse blandt fortidens mysterier, og vær på forkant med aktuelle udviklingstendenser og globale udfordringer.

Meget mere end et magasin
Bag magasinet står den almennyttige organisation National Geographic Society, der i 125 år har støttet mere end 11.000 projekter inden for videnskab, naturbevaring og opdagelsesrejser, der bringer ny viden direkte hjem fra felten.

På verdensplan udgives magasinet på 40 forskellige sprog og har 40 millioner læsere.

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover

Få 6 nr. af National Geographic
+ Professionel kikkert
+ digitalt fugletillæg

199,50 kr.
+ 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 249 kr.
Spar 1.150 kr.!